Psycholoog Zwolle

Rondlopen met problemen is niet alleen vervelend vanwege de klachten die dit zich meebrengt, maar ook omdat het jouw ontwikkeling echt in de weg kan staan. Loop jij tegen problemen aan en weet je niet hoe je zelf kunt oplossen? Laat mij jou bij Psycholoog Zwolle helpen om jouw vraagstukken goed in kaart te brengen. Met mijn ervaring en kennis kan ik helpen bij uiteenlopende fysieke en mentale klachten, waaronder:

Ook als jij rondloopt met lichamelijke klachten waarvoor maar geen oorzaak wordt gevonden, is het goed om mijn hulp in te schakelen.

Lichaamgsgerichte benadering bij Psycholoog Zwolle

Ieder mens heeft een eigen specifieke manier van reageren, als er problemen zijn. Zo verschillen ook de klachten die men ervaart in bepaalde situaties. Het is goed om je bewust te zijn van je eigen manier van doen en de wijze waarop je reageert. Pas als je inzicht krijgt in jouw manier van doen, is de weg naar verandering geopend.

Bij mij Psycholoog Zwolle gebruik ik een benadering die lichaamsgericht is om jou van je klachten te verlossen. Hierbij is het goed te weten dat lichaam en geest beide hun aandeel hebben bij problemen. Zo kun je lichamelijke klachten krijgen, terwijl de reden van je ongemak uit je geestelijke gesteldheid komt en omgekeerd.

Voelen is begrijpen

Ik ga jou met mijn ervaring en kennis bij Psycholoog Zwolle helpen om helder te krijgen wat er werkelijk bij jou speelt en hoe je in deze situatie terecht bent gekomen. Zie het als een speurtocht die we samen ondernemen om heel gericht in kaart te brengen wat jou op dit moment bezighoudt. Het kan best zo zijn dat er tijdens de sessies onverwerkte problemen uit het verleden naar voren komen. Hoewel dat voor jou vervelend en confronterend kan zijn, is het belangrijk om je hier niet ongerust over te maken. Zie het als een kans die je wordt geboden om je problemen nu echt goed te verwerken.

Ik ga je bijstaan in het gehele traject en ik zal jou nauwlettend in de gaten houden en je grenzen bewaken. Door te voelen wat er gebeurt, leer jij begrijpen waarom je klachten hebt ontwikkeld. Vaak is dit echt een moment van openbaring en dit is ook het moment waarop er veranderingen kunnen gaan plaatsvinden.

Veerkracht en zelfkennis

Hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe groter jouw zelfkennis wordt en daarmee ook jouw veerkracht. Het biedt je de mogelijkheid om steeds beter beslissingen te nemen die belangrijk zijn voor je algemeen welzijn. Door jezelf op de eerste plaats te zetten en van jezelf te willen leren, wordt de kans om met mijn hulp beter te worden, aanzienlijk vergroot. Het geeft je houvast en dat kan van grote waarde zijn bij eventueel toekomstige tegenslagen.

Denkpatronen en gedrag

Bestaande patronen en gedrag doorbreken is belangrijk om valkuilen te leren herkennen. Je zelfbewustzijn wordt vergroot en hierdoor weet je in het vervolg tijdig op de rem te trappen. Om dit te bereiken help ik jou bij Psycholoog Zwolle om je eigen identiteit te gaan beleven via jouw eigen gedachten, zintuigen, emoties en gevoelens. Een mens is vaak zijn eigen grootste vijand en dat geeft fysieke en mentale klachten de mogelijkheid om zich te openbaren. Laat mijn opgedane kennis jou helpen om veranderingen in jouw gedrag en denkpatronen aan te brengen.

Contact opnemen

Neem vooral contact met mij op, als jij het gevoel hebt dat je met mij als psycholoog Zwolle de juiste stappen weet te zetten om je problemen de baas te worden. Ik ga graag het gesprek met je aan.

Bel Francis: 06 231 089 17