Therapie Zwolle – Francis van der Loos

Tijdens de sessies bij Therapie Zwolle ben ik er voor jou, jij en jouw unieke verhaal staan centraal. Ik luister actief naar jouw verhaal, stel vragen en geef je inzicht vanuit verschillende werkvormen. Ik wil ook weten over wat er speelt in het hier en nu, tussen jou en mij. Dat vertelt veel over jou en jouw leervraag en de manier waarop je contact maakt. Gestalt gaat over bewustzijn van hoe je de dingen doet. Hoe meer je je bewust bent van hoe je de dingen doet, hoe meer tools je in handen hebt om dingen te veranderen.

Niet lekker in je vel zitten overkomt ons allemaal wel eens. Dit is niet iets om je ongerust over te maken. Heb jij langdurig te kampen met klachten en ongemak, dan is het wel goed om hiervoor bij mij in therapie te komen. Bij aanhoudende misère krijg je namelijk in toenemende mate te maken met een onprettig en onveilig gevoel. Het gaat je leven beheersen en dat maakt het lastiger om hiermee om te gaan en te genieten van de dingen die wél goed gaan.

Gevoel en verstand in balans brengen

Waar de ene persoon handelt vanuit het gevoel, doet een ander dat meer met het verstand. De manier waarop je denkt en je gedraagt, is heel persoonlijk en verschilt dus per individu.

Hetzelfde geldt voor de therapie die ik je bied.

Om tegenslagen het hoofd te bieden moet er bij jou sprake zijn van inzicht, grip en bewustwording. Als gestalttherapeut help ik je hier graag mee. Het uitgangspunt voor mijn ondersteuning wordt gevormd door het hier en nu. Wat heb jij nu nodig en hoe bereiken we dat wat in het verleden heeft plaatsgevonden, geen vat meer op jou heeft?

Veranderingen aanbrengen

De wijze waarop jij nu met dingen omgaat of hoe je over bepaalde zaken denkt, heeft je gebracht tot waar je nu bent. Je gaat gebukt onder klachten, waarvoor je zelf geen oplossing ziet. Tijd om veranderingen aan te brengen en hiermee het tij te keren. Dit hoef je niet alleen te doen. Door mijn ervaring en kennis weet ik aan de hand van jouw verhaal te bepalen wat voor jou werkt en op welke manier. Oefening baart kunst, maar gesprekken en meditatie doen dat ook.

Overtuig jezelf van de meerwaarde van Therapie Zwolle en zet die dappere eerste stap in de ontdekkingstocht naar wie jij écht bent.

Deze wijze van werken start de therapie al vanaf de eerste afspraak. Ga er dan ook maar vanuit dat we meteen aan de slag gaan. Uiteraard let ik goed op wat je aankunt en wat dienend is voor jou.

Beproefde technieken bij Therapie Zwolle

Op basis van jouw hulpvraag combineer ik verschillende therapietechnieken en therapievormen met elkaar. Ik wil je laten groeien in jouw mogelijkheden, inspireren en begeleiden zodat je je probleem zelf duurzaam leert oplossen.

Voor allerlei problemen en levensvragen kun je bij mij terecht. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet.

Met een professional tijdens therapie praten is anders dan met een vriend, omdat het doelgerichter is en je niet hoeft te zorgen voor de gevoelens van de professional. Die zorgt voor zichzelf en voor jou. Met een professional kan je vrijer praten en zo nieuwe delen van jezelf onderzoeken.

Lees ook meer over de vier bijeenkomsten die ik organiseer over zingeving.

Ik vind geen enkel probleem en geen enkele klacht raar. Voel je dan ook vrij om contact met mij op te nemen, je bent zeer welkom! Hoe dan ook geef bij Therapie Zwolle uiting aan je klacht want praten lucht op!

Bel Francis: 06 231 089 17