Zingeving

Als je te maken hebt met een ingrijpende gebeurtenis in je leven, krijg je te maken met zingevingsvragen. Na een slechte diagnose in het ziekenhuis, heb je veel vragen. Je leeft in een soort tussenland, een periode tussen leven en dood. Je bent er nog, maar hebt geen idee hoe je perspectief eruit ziet. Hoe ga je daar mee om en hoe vind je de juiste mensen om je gedachten en gevoelens te delen?

Je kunt daar de weg in kwijtraken. Je hebt moeite om jezelf te motiveren. Wat is nu eigenlijk mijn passie? Ben ik wel dankbaar genoeg voor al het positieve in mijn leven? Het kan ook een chronische ziekte zijn, waardoor je perspectief verandert.

Welke vragen wil je beantwoorden?

Heb je bepaalde levensvragen waar je maar niet uitkomt? Maar die je wel graag voor jezelf goed wilt beantwoorden? Twijfel je over de huidige richting die je hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.

Kies de juiste richting

Ik kan je helpen om weer de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou deze en andere vragen te beantwoorden:

  • Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe?
  • Wat geeft mij voldoening?
  • Wat is mijn doel in het leven?
  • Wat draag ik bij?

Al deze vragen en meer zijn voor iedereen op meerdere momenten in zijn of haar leven een belangrijk onderwerp. Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om weer in balans te komen.

Neem contact met mij op

Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het is niet van belang of je je probleem concreet kan formuleren, zingevingsvragen zijn per definitie vaak vaag en onbestemd. Ik help je graag om meer helderheid te krijgen over jouw betekenis in dit leven.

Bel Francis: 06 231 089 17